En nettbutikk fra Digital Media Group

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

En nettbutikk fra Digital Media Group

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Ledig Stilling

Ønsker du å jobbe med salg eller installasjon? Se hva vi utlyser akkurat nå!


Stillingsutlysning: Deltidsstilling som Selger (Minimum 30%, opptil 100%)

Vi søker en engasjert og motivert person til å fylle rollen som Selger på deltidsbasis med mulighet for utvidelse til opptil 100%. Dette er en flott mulighet for de som ønsker å jobbe med salg og ha fleksibilitet i arbeidstiden.

Stillingen: Vi søker kandidater som ønsker en deltidsstilling, med mulighet for opptil 100%. Dette gir deg fleksibilitet i arbeidstiden og muligheten til å tilpasse den i samråd med aktuell leder.

Ansvarsområder: Som Selger vil du være ansvarlig for å promotere og selge våre produkter eller tjenester til potensielle kunder. Du vil jobbe med å oppnå salgsmål og opprettholde gode relasjoner med kunder.

Arbeidsoppgaver:

 • Identifisere potensielle kunder og presentere produkter eller tjenester.
 • Gi grundig informasjon og veiledning til kunder.
 • Delta i salgskampanjer og markedsføringsaktiviteter.

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring innen salg er en fordel, men ikke et krav.
 • Kunnskap om lyd, lys, scene eller en kombinasjon av disse, med forståelse for helhetlige løsninger.
 • Evne til å tilby kunder alt fra totalløsninger til enklere salg.

Lønn: Lønn etter avtale og arbeidsform.

Arbeidssted og arbeidstid: Primært på våre lokaler, men hjemmekontor eller eksternt kontor kan være mulig. Arbeidstiden blir avtalt individuelt.

Tiltredelse: Stillingen vil bli besatt fortløpende, og tiltredelse vil skje etter avtale.

Slik søker du: Send din søknad sammen med CV til Thomas@dmg.no. Vennligst merk søknaden med tittelen på stillingen og din erfaringsbakgrunn. Søknadsfristen er åpen, men vi oppfordrer søkere til å sende inn søknader så snart som mulig.


Stillingsutlysning: Provisjonsbasert Selger

Vi søker en resultatorientert og selvdreven Provisjonsbasert Selger til å bli en del av vårt salgsteam. Denne muligheten er ideell for de som ønsker å jobbe med salg og har motivasjon for å tjene basert på provisjon.

Stillingen: Vi søker etter erfarne selgere eller de som har en naturlig evne til å overbevise kunder. Stillingen er basert på provisjonsbetaling.

Ansvarsområder: Som Provisjonsbasert Selger vil du være ansvarlig for å identifisere og lukke salgsmuligheter. Du vil arbeide selvstendig for å oppnå salgsmål og sikre fornøyde kunder.

Arbeidsoppgaver:

 • Proaktivt identifisere potensielle kunder og tilby våre produkter eller tjenester.
 • Forhandle og avslutte salgsmuligheter.
 • Opprettholde et høyt nivå av produktkunnskap og bransjeforståelse.

Kvalifikasjoner:

 • Grunnleggende kompetanse om lyd, lys, scene, eller en kombinasjon av disse.
 • Evne til å finne løsninger og forstå kundens behov.
 • Erfaring med oppsøkende salg er en fordel.

Arbeidstid og sted: Fleksibel arbeidstid og sted, avtales individuelt. Normalt vil provisjonsarbeidere møte opp for en ukentlig samtale på hovedkontoret for så å jobbe selvstendig med egne prosjekter via våre systemer. Det kan også være aktuelt med en fasttid på 20% der du jobber på huset med markedsføring og oppsøkende virksomhet i en del av vårt team før du jobber aktivt ute som oppsøkende selger.

Tiltredelse: Stillingen vil bli besatt fortløpende, og tiltredelse vil skje etter avtale.

Slik søker du: Send din søknad sammen med CV til Thomas@dmg.no. Vennligst merk søknaden med tittelen på stillingen og din erfaringsbakgrunn. Søknadsfristen er åpen, men vi oppfordrer søkere til å sende inn søknader så snart som mulig.


Stillingsutlysning: Freelance Installatør og Montør

Vi søker nå etter engasjerte fagpersoner som ønsker å jobbe som freelance installatører og montører innen skjermer, lyd og lysutstyr. Dette er en spennende mulighet for selvstendige individer som ønsker å delta i prosjektbaserte oppdrag og bli en del av vårt dynamiske team.

Stillingen:
Vi inviterer alle interesserte fagpersoner til å søke som freelance installatør og montør. Dette gir deg muligheten til å delta i prosjekter etter behov og bli en del av vårt nettverk av dyktige fagfolk.

Ansvarsområder:
Som Freelance Installatør og Montør vil du utføre installasjons- og monteringsoppgaver innen skjermer, lyd og lysutstyr. Du vil være en nøkkelperson i å levere høykvalitets tjenester på prosjektbasis.

Arbeidsoppgaver:

 • Utføre installasjon og montering av skjermer, lyd og lysutstyr.
 • Identifisere og løse problemer under installasjonen.
 • Samarbeide med teamet for å levere vellykkede prosjekter.

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring med installasjon av skjermer, lyd og lysutstyr.
 • Yrkeserfaring kan erstatte fagbrev.
 • Evne til å tilby merverdi og gode løsninger på stedet.

Arbeidstid og sted:
Fleksibel arbeidstid og sted i henhold til prosjektbehov.

Tiltredelse:
Stillingen er åpen for søknader fortløpende, og aktuelle kandidater vil bli ilagt våre medarbeiderdatabaser og kontaktet etter behov.

Slik søker du:
Send din søknad sammen med CV til Thomas@dmg.no. Vennligst merk søknaden med tittelen på stillingen og din erfaringsbakgrunn. Vi oppfordrer alle interesserte til å søke og bli en del av vårt freelance-team!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop